Брейн – ринг «Екологічна вітальня»

 

Природа — наш дім. Ми маємо навчитися жити у цьому домі так, щоб у ньому завжди вистачало місця усім; і пташці в небі, і звірям у лісі, і черв’ячку в землі, травинці і квітці, високому дереву і маленькій стеблинці, і, звичайно, людині. І щоб у цьому домі панували мир та злагода, любов і добро. Саме тому, з метою розвитку творчого потенціалу вихователів, їх компетентності у питаннях екології, активізації їх розумово-пошукової діяльності, 29 лютого 2024 року  в ЦРД «Гармонія» пройшов брейн – ринг  «Екологічна вітальня», який підготувала та провела вихователь Лариса Дряміна. У грі змагалися дві команди: команда «ФЛОРА» і команда «ФАУНА».

Брейн-ринг складався з 10 раундів. Під час змагання учасники відповіли на поставлені запитання екологічного змісту, за що отримували «екобали». Програма заходу була насичена різноманітними конкурсними завданнями, а саме: «Екологічна розминка», «Упізнай мене», «Загадки-ілюстрації», «Відгадай прислів’я», конкурс капітанів «Містер Ніс», «Кошик запитань», «Чия пісенька», «Вустами дітей», «Екологічні анаграми». Під час брейн-рингу учасники продемонстрували свої знання про планету, природу, навколишнє середовище.

Захід пройшов в атмосфері доброзичливості, взаємної підтримки, активно, творчо та пізнавально. Результатом участі в екологічному брейн-рингу була спільна перемога та нагорода учасників смаколиками з передбаченнями.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Категорія: