День Знань у КЗ ЦРД «Гармонія»

 

         Вересень - початок нового навчального року не тільки в школах, але й у дошкільних навчальних закладах.

 «День Знань» у дитячому садку - то тепла осінь, наповнена радістю, цікавими іграми, зустрічами з казковими героями, справжніми друзями. Це турбота про здоров’я і добробут малечі, якою з любов’ю, ніжністю та відповідальністю опікується комунальний заклад «Центр розвитку дитини «Гармонія».

Перший осінній день - особливий та урочистий для кожного,  передусім для дітей. У нашому закладі вихованців зустрічали яскраві кульки на майданчиках, щасливі та усміхнені вихователі у групах, бо кажуть в народі: «Як рік почнеш - так його і проведеш!»

         Щоб день знань у дитячому садку був цікавий для всіх наших вихованців заздалегідь готувалися і вихователі, і діти, і батьки. Цього святкового дня, музичними керівниками закладу Тоцькою Н.І. та Майданюк В.О., для діток середнього та старшого дошкільного віку була підготовлена цікава розвага. Колоритні персонажі Мудра сова та гарна ведуча, дискутували щодо того, яку цінність мають знання, як важливо бути допитливими та старанними. Найрозумніша Тітонька Сова перевірила знання дошкільнят та готовність їх до школи. А дітки показали відмінні знання та  приймали участь у різноманітних рухливих іграх і веселих таночках.
Свято є свято, і на ньому було радісно і цікаво.

Линула дзвінкоголоса музика, спів улюблених пісень про осінь, про садок, про Україну. Майданчик заповнювали цікаві ігри і забави, розваги з цифрами, різнокольоровими кубиками - все це надало святу особливого веселкового настрою, теплих барв довгоочікуваної осені.

Колектив комунального закладу «Центр розвитку дитини «Гармонія» мріє та спрямовує сили не те, щоб цей навчальний рік став для кожного малюка пізнавальним, радісним, мирним та щасливим.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Категорія: