"Гармонія" звітує перед колегами області

 

17 лютого 2017 року на базі комунального закладу "Центр розвитку дитини "Гармонія" було проведено засідання обласної творчої групи з експериментального впровадження основ соціальної та фінансової освіти. Експеримент розпочато з вересня 2016 року та триватиме 2 роки.

До складу обласної творчої групи ввійшли п'ять дошкільних закладів області з міста Миколаєва, Вознесенська, Первомайська та Южноукраїнська. 

 

 

 

 

 

Центр розвитку дитини "Гармонія" звітував про свої наробки першим, бо презентаційні методичні розробки та дидактичні матеріали, які відправлені координатору до Миколаївського обласного інституту післядипломної освіти та керівництву  Міжнародним проектом у Міністерстві освіти України, були визнані результативними та змістовними.  

Наступне засідання відбудеться у Вознесенську.  

Учасники експериментального проекту, практики з ДНЗ № 101 міста Миколаєва, ДНЗ № 14 міста Вознесенська, ДНЗ № 1 міста Первомайська, Зеленоярського ДНЗ Миколаївського району високо оцінили проведені заходи - тематичний навчальний проект "Подорож до країни Економіки" (вихователі різновікової групи № 10 - Спека О.В., Єрмолаєва М.О.)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

та сюжетно-рольову гру "Відкриття супермаркету" (вихователі старшої групи № 12 - Сухар І.В., Кристофоль А.О.),

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

презентацію досвіду роботи з даного питання (завідувач Левицька Л.А., вихователь-методист Сніцарьова О.М.)

 

 

Колеги відмітили професійну майстерність педагогів закладу, високий рівень реалізації заходів щодо впровадження соціальної та фінансової освіти дітей дошкільного віку за програмою "АФЛАТОТ" (Нідерланди).  Гостей вразило розвивальне предметно-ігрове середовище, створене в закладі, оздоровчо-профілактичний центр з соляною кімнатою,  розвивально-ігровий центр та сенсорна кімната. 

 

Особливі емоції виклакали кількість іграшок Афлатунів (символ нідерландської програми), дидактичних ігор, атрибутики.

Засідання обласної творчої групи пройшло плідно, змістовно, на високому методичному рівні.

 

 

 

 

 

 

 

Категорія: