Конкурс читців «Зимові візерунки – 2024»

 

 

 
26 січня 2024 року в Центрі розвитку дитини «Гармонія» відбувся традиційний щорічний конкурс читців «Зимові візерунки – 2024» для дітей 4-5 років. У конкурсі взяли участь вихованці середніх груп №№5,6,15,16 та груп дітей з особливими освітніми потребами №№9,19.
 
Конкурс читців «Зимові візерунки – 2024» серед вихованців проводився з метою виявлення талановитих і обдарованих дітей, популяризації мистецтва українського слова, розвитку виразного мовлення дітей, емоційності, осмислення краси художнього слова, створення радісного, емоційного настрою, виховання позитивного ставлення до дитячих поетичних творів, удосконалення мистецтва живого мовлення.
Чарівні, талановиті та артистичні зірочки-конкурсанти виявили свої здібності з декламування, інтонаційної виразності та акторського мистецтва. Діти читали вірші українських поетів, співали пісні, танцювали, водили хороводи та грали у веселі ігри.
Оцінювало конкурсантів журі, до якого входили вихователь-методист Христина Алпеєва, практичний психолог Надія Стаценко, вчитель-логопед Наталя Байрамова. Перед журі постало нелегке завдання, адже серед такої кількості талановитих читців обрати найкращих було доволі складно.
Всі учасники отримали дипломи за участь у конкурсі та цінні подарунки – зимові книжечки з цікавими завданнями на розвиток логічного мислення. Переможцем цього року стала вихованка групи №5 Фурс Софія, її нагороджено грамотою за перемогу та цікавою збіркою казок. Приз глядацьких симпатій отримав вихованець групи № 19 Нежурбіда Максим віршик "Зайчикові вуха".
 
Дякуємо музичним керівникам за створений святковий настрій і неймовірні веселі ігри для дошкільнят. Щиро вдячні усім педагогам, конкурсантам за активну участь у створенні позитивного настрою і дивовижної, теплої атмосфери. Даруючи дітям казку, бажаємо їм зростати в мирі й добрі, любові й турботі, а ще – щасливими і здоровими!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Фурс Софія та Нежурбіда Максим
 
 
 
відео за посиланням https://www.youtube.com/watch?v=Ay9vyrrcpc0
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Категорія: