майстер-клас на тему: "Захопливий вид декору тканин - вибійка"

 

27 квітня 2023 року у Центрі розвитку дитини «Гармонія» відбувся майстер-клас на тему: "Захопливий вид декору тканин - вибійка".

Пронь Катерина, студентка Миколаївського фахового коледжу культури і мистецтв, спеціальності декоративно-прикладне мистецтво, розповіла про історію та походження вибійки, ознайомила працівників закладу з такою технологією декорування тканин і показала матеріали, які для цього використовуються.

Гостя презентувала педагогам авторські ляльки-мотанки «Рідні». Композиція складається з двох ляльок – парубка та дівчини. За задумом, це – брат і сестра, Дем’ян і Анна. Ляльки-мотанки виготовлені з натуральних матеріалів, зокрема тканини з льону та шерстяних ниток.

Захід пройшов у затишній атмосфері, було багато живого спілкування, педагоги ставили цікаві й конструктивні питання Катерині, тим самим відкрили для себе дуже багато нового і цікавого стосовно даного творчого напряму роботи. Головним, несподіваним сюрпризом для всіх присутніх, став подарунок Катерини  - авторські ляльки-мотанки «Рідні».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Категорія: