Міський турнір з ««П’ятнашок» -2017»

 

 

Напередодні фінального міського турніру з «Пятнашок - 2017» серед старших дошкільників у «Гармонії» проведено відбіркові змагання. Переможницею у півфінальній грі стала вихованка старшої групи  № 18 «Веселі бджілки»  (вихователі Ковальчук Н.В., Тарасова Л.М.)

 

 

ПАНЕНКО

ВАСИЛИСА 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

З цього приводу оргкомітет  турніру з «П’ятнашок» висловлює щиру подяку  фахівцю Пронь Л.В. за підготовку переможниці. Василиса отримала заохочувальний приз, грамоту та нагороджувальну стрічку.

 

У рамках Южноукраїнського  альянсу  спідкубінгу  24 березня  на базі комунального закладу «Центр розвитку дитини "Гармонія»  відбувся міський турнір  з «П’ятнашок» -2017», у якому прийняли участь вихованці старших груп дитячих садків  та учні  І –х класів загальноосвітніх закладів міста.  На турнір прибули  переможці  півфіналів, які проходили у навчальних закладах.  Всього у турнірі взяли участь 12 дітей.  У номінації «Настільна гра» приймали участь 9 дітей. Троє учасників боролись за перемогу у номінації «Он-лайн-гра».

 

З привітальним словом та побажаннями успіху до дітей та дорослих звернувся президент Южноукраїнського альянсу спідкубінгу

Сінчук Ю.М.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

У результаті змагань переможцями стали:

 

у номінації «Настільна гра» - учениця ЮЗШ №4

 

 

РАДЧЕНКО ВІОЛЕТТА

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

У номінації «Он-лайн-гра» перемогу здобув вихованець ДНЗ №6

 

 

 

МІРЯКОВ ДАНИЛО  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Всі учасники  нагороджені грамотами, отримали у подарунок  кубики Рубика та вимпели з магнітами та логотипом  Южноукраїнського альянсу спідкубінгу. 

 

 

Переможці також були відзначені чемпіонськими стрічками. 

 

Під час урочистого нагородження у актовій залі ЮЗШ № 4 переможців турніру з "П'ятнашок" - Мірякова Данила та Радченко Віолетту чекали цінні подарунки.

 

Від президента Южноукраїнського альянсу спідкубінгу Сінчука Ю.М. діти отримали мобільні телефони. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Всі переможці Южноукраїнського  альянсу  спідкубінгу  

 

 

 

 

 

Категорія: