Сніговик, сніговик! Наш зимовий чарівник!

 

Милий сніговичок не такий вже й простий персонаж, адже у нього є навіть своє власне свято. В багатьох країнах 18 січня святкують Всесвітній день сніговика. Така чудова ідея прийшла в голову німецькому колекціонеру Корнеліусу Гретцу, який  ще будучи юнаком, почав збирати зображення сніговиків. У 2008 році він увійшов зі своєю колекцією в книгу рекордів Гіннеса! У нього більше трьох тисяч експонатів. І все це – сніговики!

Сніговик – один з найулюбленіших символів зимових свят і розваг. І хоч цьогорічна зима не дуже тішить нас своїм білим сніжком, та варто лише докласти трішки зусиль і ви зможете створити цих водночас кумедних та милих героїв своїми руками. Вирішили так і вихованці КЗ ЦРД «Гармонія». Діти разом з вихователями і батьками організували цікаву святкову виставку веселих сніговиків. І хто сказав, що сніговик може бути тільки зі снігу? Для виготовлення потішних створінь підійде будь-який матеріал, головне – креативність, веселий настрій і участь у творчому процесі всієї родини. Сніговиків виготовили не лише з традиційних матеріалів: паперу, вати, але й із серветок, ниток, шкарпеток, вазонів та пластикових тарілок і стаканів. Творчі роботи дошкільнят і батьків вийшли оригінальними. Кожен сніговичок – неповторний та особливий, адже автор завжди залишає в ній частинку своєї душі, свою мрію, своє бачення зимової казки. Всі, хто завітав на виставку, були вражені творчістю, фантазією, різноманіттям матеріалів, з яких були зроблені сніговики.

Існує повір′я, якщо загадати бажання біля сніговика, то воно обов′язково збудеться, коли він розтане. Сподіваємося, що зима нас все-таки потішить снігом і справжній сніговик виконає усі наші бажання!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Виставка до Міжнародного дня Сніговика (відео)

 

 

 

 

Категорія: