виставка "Дари осені"

 

Осінь в дитячому садку – це завжди дивовижні чудеса, чарівні фарби, дзвінкий сміх дітей, море посмішок і веселощів! Хоч і кажуть, що осінь сумна пора, але діти, як ніхто, здатні радіти шелесту золотистого опалого листя під ногами, дощику, під яким так цікаво гуляти під парасолькою, і можливості бігати по калюжах в гумових чобітках.

Традиційно восени у комунальному закладі «Центр розвитку дитини «Гармонія» організовуються виставки малюнків «Здрастуй осінь!» та виставка робіт з природнього матеріалу «Дари осені». Вихованці закладу, спільно з батьками, підключивши фантазію, та за допомогою дарів природи створюють чудові творчі виставковіекспонати. Мають змогу втілити свої найсміливіші фантазії на осінню тематику у цих виробах.

Потрібно сказати, що творчості родин наших вихованців немає меж! Картинну галерею закладу прикрасили чудові картининамальовані олівцями та фарбами, а також вироби із природнього матеріалу.

 Крокуючи по виставковій залі, ви відчуєте аромат наповнений осінніми нотками, зустрінете різноманітних героїв та навіть будиночки для них. Для виготовлення робіт були використані різноманітні овочі, листя, шишки, жолуді, гілки та кора дерев. Виставка вийшла різнобарвною, яскравою та насиченою, бо сама природа надала нам багатий вибір матеріалу для різноманітної творчості.

Кожна родина проявила творчість, фантазію, неповторність та індивідуальність, використовуючи не тільки дари природи, а й підручні матеріали. Всі поробки – це справжні витвори мистецтва. Роботи наших вихованців вразили оригінальністю задумки, технікою виконання, своєрідністю і неповторністю.

Подібні заходи не лише розвивають творчі здібності у дітей та батьків, але й формують доброзичливе ставлення до навколишнього середовища, долучають до світу прекрасного, вчать оберігати природу, а найголовніше, що батьки і їхні дітки виготовляють поробки разом!

Вдячні кожній родині, за прийняту участь у заходах «Гармонії»!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Такої кількості чудових виставкових робіт Гармонія ще не бачила!!!

 

 

 

 

Категорія: