Економічний Тиждень

 

З 26.10.2020 р. по 30.10.2020 р. у комунальному закладі «Центр розвитку дитини «Гармонія» був проведений улюблений всіма вихованцями «Гармонії» Економічний Тиждень. Проведення самецього Тижня знов запрошує нашого вірного товариша, яскраву зірочку Афлатуна до нас на гостини.

Кожен день цього тижня був насичений різними цікавинками,  для формування  у  дошкільників  елементарних  економічних  та фінансових знань,економічної  культури,  навичок економічного мислення у дітей з урахуванням сучасних соціальних умов. 

Щодня під веселу пісеньку маленькі гармоністи із нетерпінням чекали нової зустрічі з Афлатуном. Граючись, вихованці отримували інформацію про те, як виникли українські гроші, для чого вони потрібні, про потреби, бажання та витрати,  розв’язували різні цікаві ситуації фінансово-економічного спрямування.

Окремий день було присвячено бережному та раціональному використанню природних багатств. Афлатун вчив діток старших груп правилам економного використання природних ресурсів, що допомагає піклуватися про навколишнє середовище та оберігати його.

Протягом Економічного Тижня вихованці «Гармонії» розмірковували над тим, «Що таке гроші?», «Для чого потрібні гроші?», «Чи можна обійтися без грошей у нашому житті?», «Що можна купити за гроші?», а також розгадували різноманітні логічні загадки та завдання від Афлатуна.

В рамках проведення Економічного Тижня виховання вихованці груп мали можливість переглядати економічні казки від Афлатуна та презентації: «Товари», «Моя сім’я», «Афлатун проводить час із друзями».

Особливе задоволення викликало у діток виготовлення продуктів харчування власноруч у Творчих Майстернях груп,а потім їх використання у сюжетно-рольових іграх «Магазин», «Моя сім’я».

Завершуючи Тиждень економічного виховання діти та дорослі прийшли до спільної думки, що вироби виготовлені з любов’ю, наснагою та вірою у краще майбуття України,  можуть стати гарним подарунком до свята, допоможуть  заощадити власні кошти та зберегти природні ресурси.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Категорія: