Конкурс "Сім'я року - 2013"

 

 

    24 квітня пройшов щорічний традиційний  конкурс «Сім’я року-2013». Конкурс проводився у два етапи. Перший – відбірковий, у  ньому прийняли участь шість  родин: Бесараб, Кристофоль, Раковських, Склярових,  Склевенко, Соломко.

    Згідно з Положенням про конкурс учасники першого туру підготували матеріали,   де розкрили досвід та традиції сімейного виховання. Кожна родина творчо та відповідально поставилася до виконання завдань.

    До другого туру пройшли сім’ї: Бесараб, Кристофоль, Раковських та Склярових.

    У фінальний день конкурсу, у святково прикрашеній залі ІКЦ «Імпульс», зібралися сім’ї – переможці для участі у останньому заключному турі. Жюрі, до складу якого ввійшли: завідувач ЦРД «Гармонія» Левицька Л.А, методист міського методичного кабінету управління освіти Малахова Т.М., голова правління ЮМБФ «Родина» Діденко К.А, голова батьківського комітету ЦРД «Гармонія», член правління ЮМБФ «Родина» Шарата С.С., від родини переможців конкурсу «Сім’я року – 2012»   Різун О.Л.

    Конкурсна програма була насичена та цікава. На допомогу ведучому приходили казкові герої: професори Олівець, Знайкін та Грайлик.

    Під час першого конкурсу, який мав назву «Знавці», кожна родина проявила себе ерудованою та кмітливою, надаючи відповіді на «непрості» запитання.  

    У другому конкурсі – «Візитна картка» учасники познайомили жюрі зі своїм родоводом, сімейним кредо та презентували улюблену сімейну страву. Родини творчо, креативно та відповідально поставилася до виконання завдання.

    Наступний конкурс – «Пензлик у долоні». За умовами цього конкурсу    матусь «відправили у круїз», де вони оздоблювали «дизайнерське вбрання» для своїх малят, а татусі підтримували їх лагідними словами та веселими танцями.

    Добре зібратися на кухні всією родиною на свята. Кожна господиня вміє готувати смачні та корисні страви, намагаючись зробити     святковий стіл по-особливому цікавим. Характерною відмінністю цьогорічного конкурсу «Майстер-шеф» стало оригінальне завдання  - оформлення  столу до тематичних свят - Новий рік, 8 березня, день народження. Сім’ї проявили неабияку творчість, наполегливість, фантазію.

    Переможцем конкурсу «Сім’я року – 2013» та володарем перехідної статуетки-символу стала родина Склярових, друге почесне місце посіла сім’я Раковських, третє – сім’я Бесараб, фіналісти – сім’я Кристофоль. Призери отримали дипломи та цінні подарунки – побутову техніку.

    Надали колориту та веселого настрою конкурсній програмі вихованці ЦРД «Гармонія», які відвідують гуртки.

Юні артисти з гуртка "Співограйчик"

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Наші таланти з гуртка художньої гімнастики "Веселі пружинки"

Дякуємо всім, хто взяли  участь у конкурсі «Сім’я року – 2013» та ЮМБФ «Родина» – за підтримку й пропаганду сімейного виховання.

Нагородження переможців. Момент передачі родині Склярових статуетки-символу від переможців конкурсу "Сім'я року - 2012" сім'ї Різун.

 

Переможці конкурсу "Сім'я року - 2013" - родина Склярових.

 

        

Категорія: