Конкурс "П'ятнашки 2021"

 

   Традиційно у березні  у Южноукраїнську проходить міській турнір з «П’ятнашок»  для вихованців ЗДО та учнів перших класів. На базі КЗ ЦРД «Гармонія» проходить фінальні змагання переможців дитячих садків та учнів перших класів міста. В цьому році  у зв’язку з карантином на міському рівні турнір не проводився. Але малюки «Гармонії» мали змогу позмагатися у своїх групах.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

У турнірі взяли участь вихованки старшої групи №2 - Дорол Евеліна, Арделян Аделаїда, вихованки різновікової групи №15 - Ющенко Анна,  Бедринець Діана, вихованки старшої групи №25 - Любчинська Єлизавета, Гриник Софія, Лесів Марія та вихованці старшої групи №26 - Марченко Дмитро, Нікітіна Маргарита.

 

За підсумками результатів переможцями стали:

  • у номінації «Настільна гра» - Бедринець Діана, вихованка різновікової групи №15

 

 

 

  • у номінації «Он-лайн гра» - Арделян Аделаїда – вихованка старшої групи №2. 

 

 

Привітати з перемогою прийшли улюблені друзі малят Афлатун, Сімка і Файєр. Діти були нагороджені дипломами та настільними іграми, а переможці – грамотами, цікавими іграми та почесними стрічками чемпіонів!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Маємо надію, що в наступному році діти старших груп садочків та учні перших класів нашого міста знов зможуть взяти участь в міському турнірі з «П’ятнашок», продемонструвати свої успіхи та досягнення у цій цікавій та корисній грі!

 

 

Категорія: