Майстер-клас для вихователів логопедичних груп

 

5 квітня 2019 р. у КЗ ЦРД «Гармонія» відбувся майстер-клас для вихователів логопедичних груп міста «Гра навчить як із звуками дружить» у рамках «Педагогічного кафе».

Вихователем логопедичної групи №9 Мокану Н. В. було запропоновано інформаційне повідомлення «Нетрадиційні технології для поліпшення розвитку мовлення дитини». На сьогоднішній день у кожного вихователя та логопеда є практичний матеріал, використання якого сприяє ефективному подоланню мовленнєвих вад дитини. Але зміни, що постійно виникають у сучасному світі (прискорення науково-технічного прогресу, кризові: економічні, екологічні, демографічні та інші явища, інклюзивна освіта), збільшення кількості мовленнєвої патології серед дітей вимагає інноваційних технологій, нестандартних методів і прийомів.

Учасники майстер-класу вихователі логопедичних груп КЗ ЦРД «Гармонія», ДЗО №3, №8 оволоділи новими практичними уміннями щодо корекційної роботи з дітьми-логопатами. З задоволенням взяли участь у логоритмічній віталочці, пограли в гру «Чарівний сніжок», яка була проведена з метою вправляння в умінні  дихати з різною силою, використали елементи імаготерапії - інсценування казки «Рукавичка», виконали артикуляційні вправи з солодощами.

Захід пройшов у теплій і невимушеній атмосфері.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Категорія: