Новий Рік - найбажаніше свято для дітей

 Новорічне свято - це радість самовираження, спілкування, творчості, взаємозбагачення, це яскраві високі емоції, переживання, сюрпризи. Справжне дитиче свято це, насамперед, моральний урок.  Діти з нетерпінням чекають зустрічі із казкою, де добрі, веселі, чесні герої завжди перемагають зло, а чарівний Дідусь Мороз зі Снігуронькою вітають солодкими подарунками.

Такою визначною подією - яскравою, світлою, доброю, урочистою стали Новорічні ранки, які пройшли у великій музичній залі закладу з 21 по 28 грудня 2012 року.

Новорічні свята внесли особливий колорит у життя "Гармонії", принесли багато позитивних емоцій. Сценарії свят на кожну вікову групу професійно та вміло складалися музичними керівниками О.С.Собченко, Н.І.Тоцькою, Я.В.Бровар, С.В.Кравченко.

Для проведення Новорічних свят весь колектив разом з батьками створював урочисто-святкове оточення. Скільки праці та душі було вкладено в оформлення музичної зали до свята адміністрацією, спеціалістами соціально-педагогічної та логопедичної служби, вихователями, музичними керівниками, робітником з обслуговування, помічниками вихователя, прибиральницею, швачкою, пралями, кастелянкою та батьками. 

Кожне свято перетворилося у казкове музично-театральне дійство. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Категорія: