Тиждень батьківства

 

Родина для кожногоз нас – найцінніший скарб. Саме в сім’ї відбувається виховання дитини. Від батьків діти пізнають перші життєві істини, наслідують зразки поведінки, вчаться оцінювати різні події, набувають досвіду стосунків з іншими людьми.

З метою популяризації сімейного досвіду виховання, емоційного зближення дорослих ідітей, запровадження спільних традицій, вдосконалення взаємодії педагогів з батьками вихованціву комунальному закладі «Центр розвитку дитини  «Гармонія» у жовтні 2019 року було проведено Тиждень батьківства.

Впродовж тематичного Тижня було організовано і проведено ряд цікавих заходів. Батьки взяли активну участь у традиційній виставці «Дари осені». Цьогорічна  виставка була особливо цікавою, фантазії та творчості не було меж! Матусі, татусі, бабусі разом з малятами  створили справжні шедеври з природного матеріалу, овочів та фруктів.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Двері «Гармонії» щодня були відкриті для гостей. Батьки могли отримати консультації з будь-яких питань, переглянути режимні моменти та окремо освітньо-ігрову діяльність у групі, у Центрі гурткової роботи, у дитячому оздоровчо-профілактичному центрі.

У рамках Тижняз батьками було проведено квест – гру «Приходьте, ми  навчимо вас гратися з вашими дітьми». Матусі та татусі мали можливість ознайомитися з нетрадиційними  техніками малювання та аплікації, з техніками та вправами щодо розвиткупівкуль головного мозку, уваги, пам’яті, мислення, мовного дихання, дрібної моторики. Щира подяка від присутніх та висловлене побажання про наступні цікаві зустрічі й  стали найвищою оцінкою  роботи соціально-психологічної та логопедичної служби «Гармонії».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Вихователі-методисти, вчителі-логопеди запросили батьків  дітей молодшого віку на пізнавальний семінар-практикум «Мова-ДНК нації». У невимушеній атмосфері батьки дізналися про важливі етапи та аспекти розвитку мовлення дітей дошкільного віку, про особливості у розвитку мовлення дітей саме четвертого року життя. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Батьки познайомилися з різноманітним дидактичним матеріалом, який використовується в роботі з дітьми. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Спеціалістами було  проведено майстер-клас з виготовлення  тренажеру на розвиток мовного дихання «Святковий феєрверк».

У один із вечорів у великій спортивній залі  відбулася спортивна розвага «Тато, матір та дитина-козацька родина». Учасниками цього дійства були вихованці старших груп №18 «Смішарики» та   №22 «Веселі бджілки»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Команди зібралися, щоб  позмагатися у силі, спритності, кмітливості, винахідливості, просто відпочити та поспілкуватися один з одним.  Вболівальники раділи результатам команд,  отримали задоволення та вирушили по домівках у бадьорому  настрої.

Свято осені в дитячому садку – це завжди феєрична, сповнена яскравих барв,  емоцій і дивовижних музичних розваг. Під час проведення музичних  свят  завжди панує особлива атмосфера тепла та затишку. Ігри, танці та веселі дитячі пісеньки про осінь зробили чарівні дійства незабутніми для діток молодших груп.

Крім традиційних свят осені у дитячому садку відбулося особливе свято – веселий  ярмарок!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Осінній ярмарок – це захід, який   проводиться в закладі щороку. Столи кожної вікової групи вабили покупців своїм широким асортиментом  домашньої випічки, соковитими яблуками та грушами. Хто як міг -  так і долучався до свята. Хтось сам випікав, хтось купував щось на ярмарці. Тож свято пройшло не тільки весело, але й з користю.

 

 

Працівники  «Гармонії» щиро вдячні батькам за  допомогу в проведенні Тижня батьківства «Разом із сім’єю», за участь у цікавих дійствах та заходах.

 

 

 

 

Категорія: