У мирі та щасті, добрі та любові святкуймо Великдень в родинному колі!

 

 

      Свято Великоднє – це прекрасне свято, яке своєю священною силою об’єднує усіх людей, наповнює наші серця добротою, любов’ю, зміцнює кожного з нас духовно. Це свято весняного пробудження природи та добрих справ.

    У центрі розвитку дитини «Гармонія», як і у кожної родини, існують свої традиції. Щороку напередодні Великодня ми організовуємо виставку   поробок наших педагогів, вихованців та їх батьків.   Учасники виставки «Великодній Бум» з особливим захопленням підійшли до створення та підбору яскравих тематичних пасхальних декорів та приготували безліч великодніх композицій. Цього року  вони ще більше милують око своєю красою та різноманіттям!

Всі групи долучилися до участі у виставці. Були представлені писанки, оздоблені наліпками із пластиліну, квілінгом, бісером, паперовими кульками із кольорових серветок, стрічок та використанням інших новітніх технологій образотворчого мистецтва; вишивки, по’вязані з Великодніми святами; вітальні листівки та екібани. Не забули й про Великоднього Кролика, пташечок та курочок з курчатами.  Роботи всіх учасників, без винятку, відзначаються креативністю, неповторністю, оригінальністю. Дякуємо нашим педагогам, вихованцям та батькам, які приклали зусилля для створення Великодніх композицій! Протягом тижня дорослі й дітки мали змогу милуватися  цікавими поробками.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Категорія: