«У світі бракує на всіх доброти, бо є безпритульні собаки й коти»

 

 

У ці складні часи нашим дітям як ніколи потрібні душевний спокій, позитивні емоції, безтурботність та доброта. Джерелом таких почуттів є Заняття доброти присвячене чотирилапим улюбленцям, які традиційно проходять у комунальному закладі «Центр розвитку дитини «Гармонія». В минулому році ми були змушені відмінити проведення занять доброти через військове вторгнення росії. Але за цей рік українці стали лише сильніше та як ніколи об’єднались заради перемоги і майбутнього наших дітей у незалежній, сильній, передовій та гуманній Україні. Тож колектив КЗ ЦРД "Гармонія", з 1 березня по 7 березня, долучився до ІІ Міжнародного заняття доброти, організованого Благодійним фондом «Щаслива лапа».

Педагоги всіх вікових груп організували та провели цікаву освітньо-ігрову діяльність на теми: «Тварини – наші друзі», «Котик, котик – м’якенький животик», «Допоможемо тваринам», «Мій найкращий друг», «Я люблю свою тварину – її ніколи не покину»  тощо. Малюки дивилися презентації, ділилися фотографіями своїх улюбленців та розповідали про них.

З цікавістю дошкільнята гралися в сюжетно-рольові ігри, брали участь у вікторинах, на яких відгадували загадки про пухнастих друзів, слухали оповідання та вірші про тварин, про їх радощі, прикрощі, пригоди і сподівання.

Під час ігрової діяльності педагоги закладу виховували у дітей почуття доброти, відповідального ставлення до всього живого, розглядали такі гострі проблеми як спричинення жорстокості тваринам, недоброзичливе та негуманне до них ставлення. Були проведені бесіди про уважність та дбайливе ставлення до собак і котів, поваги до їхнього життя, сприяння їхньому благу. Діти ще раз переконалися в тому, що відповідальне та гуманне ставлення до тварин, піклування про них робить наш світ кращим.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=W0bhk_zLU54

 

 

 

 

 

Категорія: