Відкриття автомістечка «Школа світлофора»

 

09.04.2019р у комунальному закладі «Центр розвитку дитини відбулося  відкриття автомістечка «Школа світлофора»

 

 

 

за підтримки іменного фонду Владислава Невеселого.

 

 

 

 

 

 

 

Нещодавно заклад виграв у конкурсі грантів «Дій локально - 2019». Тепер малюки «Гармонії» мають змогу навчатися правилам дорожнього руху та поведінки на вулицях «по-справжньому». Для цього є автоматичні світлофори, дорожні знаки, нанесено розмітку на асфальті, дитячий транспорт.

Малюки допомагали Незнайці вивчати правила дорожнього руху, запам’ятати сигнали Світлофора, розвивати навички водіїв, а після розрізання червоної стрічки разом із Світлофором закріплювали їх практично на дорогах автомістечка.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

На святі відкриття було чимало гостей: депутат Миколаївської обласної ради Невеселий Владислав, начальник пожежно-рятувальної частини №27 охорони ВП ЮУ АЕС, член правління Южноукраїнського міського  благодійного фонду «Родина», голова батьківського комітету групи №11 КЗ ЦРД «Гармонія» Шарата Сергій Сергійович, інспектор з ювенальної провенсії Шендрик Анастасія Миколаївна, методист комунальної установи «Консалтингово-методичний освітній центр» Малахова Тетяна Михайлівна, журналіст «Гард-Ньюс» Тетяна Васильчук, працівники садочку, вихованці та батьки.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Педагоги розгорнули сюжетно-рольову гру «На вулицях містечка», де малята були у ролі - водіїв, перехожих, поліцейського, паркувальника, продавця, покупців, офіціанта, відвідувачів кафе тощо. Друг малюків Афлатун допомагав правильно робити розрахунки у кафе, давати решту за покупки, на паркінгу. Малюки із захопленням каталися на дитячому транспорті та самокатах, намагаючись дотримуватися правил дорожнього руху.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ми впевнені, що заняття у «Школі Світлофора» допоможуть зберегти здоров’я та життя дітей. За веселий настрій та щасливі посмішки на обличчях малят  ВЕЛИКА ПОДЯКА  Владиславу Невеселому.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Сподіваємося що ця зустріч не остання!

 

 

 

 

 

 

 

Категорія: