Зимові свята – час, коли трапляються дива та здійснюються мрії

 

Феєрія новоріччя, святість різдвяного вечора – для кожного з нас один з найяскравіших, найтепліших спогадів дитинства. Осяяні чарівним світлом незабутніх дитячих вражень, вони й сьогодні підносять нас над плином повсякденності, повертаючи у чудовий світ, де панують незрівнянні аромати ялинки й мандаринів, таємничо шарудять  обгортки від цукерок і солодко щемить у грудях від очікування сюрпризів.

З початком зими приходять зимові свята та розваги. Вони найбільш загадкові, оповиті казкою і чудесами. Перше свято, якого з нетерпінням чекають не лише діти, а й дорослі – це день Святого Миколая. Він завжди  є чудодійним для всіх. Кажуть, що Миколай бачить усі наші добрі вчинки й провини і винагороджує добрих та чемних дітей. Подарунки залишає під подушкою або ж у чобітках. Кожен щиро вірить, що добрий покровитель допоможе здійснити найзаповітніші мрії. Всі  вихованці Центру розвитку дитини «Гармонія» в цей день отримали солодкі подарунки від Святого Миколая. Він привітав усіх з прийдешніми святами, побажав миру, злагоди, здоров’я.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Новий рік – час подарунків, сюрпризів, загальних веселощів, коли навколо панує добра магія і казка. Діти нетерпляче очікують на свято і зустрічають його з надзвичайним захопленням. Весело та цікаво відбулися новорічні свята для дітей закладу. У святково прибраній залі, біля ошатно прикрашеної ялинки кожна група поринула у неповторну казкову подорож, у світ нестриманих веселощів та пригод. Новорічні свята  подарували вихованцям цікаві чарівні моменти, яскраві костюми, гарні танці, веселі ігри, пісні, хороводи. Прихід  казкових героїв, Діда Мороза, Снігуроньки сприяв емоційно – ціннісному розвитку дітей, створенню радісної позитивної атмосфери, подарував яскраві враження.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Завершився великий цикл українських зимових свят яскравою розвагою «Щедрий вечір! Добрий вечір!», на яку 19 січня були запрошені діти середніх і старших груп. Дошкільнята  разом з вихователями і музичними керівниками пригадали всі зимові свята, які є традиційними для українців: Різдво, Старий новий рік, Водохреща. Діти  в національних костюмах співали щедрівок, засівали зерном та бажали господарям здоров’я; колядували, бажаючи, щоб Віфлеємська зірка наповнила домівки щастям, достатком та миром рідну Україну, а серця наповнила вірою і надією на краще майбутнє. Дідух, різдвяна свічка та свят вечірні страви на столі додали дійству святковості, урочистості та водночас і затишку родинного свята.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Цікаво продумані сценарії зимових свят та розваг створили святкову атмосферу, подарували гарний настрій  та залишили чудові враження вихованцям Центру розвитку дитини «Гармонія». Діти отримали солодкі подарунки та багато позитивних емоцій.  

 

 

 

 

Категорія: