«У садочку друзів маю, з ними дружно завжди граю»

 

Літо для дошкільнят – це час для реалізації  мрій, активних ігор, появи нових друзів. Друг – це той, хто знає мелодію твого серця, і може її наспівати, коли ти забудеш слова. 9 червня  відзначаємо найтепліше свято -  Міжнародний день друзів, який присвячено дружнім взаєминам між людьми. Здавна дружба вважалася високою людською цінністю. Напевно, у кожної людини знайдеться хоча б один друг, який є надійною опорою в різних життєвих ситуаціях. Таку людину обов’язково слід привітати з цим святом, щоб висловити найтепліші почуття та подяку.

Ось і в Центрі розвитку дитини «Гармонія» в цей день  було весело та цікаво. Дошкільнята дарували один одному компліменти, чарівні усмішки, співали пісеньки про дружбу, грали в ігри. Вихователі розповідали дітям про дружбу, про те, що дружити – означає допомагати один одному, тим самим виховували в дітей  доброзичливість, товариськість, турботливе ставлення до найменших, бажання товаришувати.

Музичні керівники підготували для дошкільнят яскраву розвагу «Дружба, дружба над усе – дружба радість нам несе!». На гостину до малят завітали клоуни Бім і Бом, вони принесли з собою величезний мішок з кольоровими повітряними кульками. Клоуни розважали дітей, грали з ними у веселі ігри «Знайди пару», «Веселі ніжки», «Гусеничка». Наприкінці розваги разом з кумедними гостями дошкільнята заспівали пісню про дружбу і провели танцювальний флешмоб «Дружба». Під час розваги в очах кожної дитини було приємне здивування, а на обличчі – посмішка! Діти отримали масу задоволення та незабутні враження від святкового заходу. З таких маленьких, але в той же час щасливих миттєвостей, які малюки переживають разом, зароджується велика дружба, яка може пройти через усе життя.

Тож давайте хоча б один раз на рік нагадувати своїм друзям, які вони важливі для нас. І дякувати їм за те, що вони є у нашому житті. Зі святом, друзі!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Категорія: