Міжнародний День захисту дітей

 

1 червня - Міжнародний день захисту дітей - це не лише свято для дітей, а особливий день, що нагадує суспільству про необхідність дотримання прав дитини як однієї з головних засад формування гармонійної особистості, адже дитинство - чудова пора пізнання світу, розвитку і сподівань на світле життя. Саме в дітях продовження роду людського й здійснення своїх мрій і сподівань на краще. Дорослі прагнуть, щоб діти зросли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край.  Щороку в перший літній день ми відзначаємо радісне свято - Міжнародний День захисту дітей. Так відбулося і цього року.

З нагоди святкування Міжнародного Дня захисту дітей у комунальному закладі «Центр розвитку дитини «Гармонія» відбулася розвага «Діти - наше майбутнє».

Музичні керівники разом з педагогами груп організували для дітей веселе дійство, прекрасне свято радості та надії із піснями, танцями, вікторинами та конкурсами. До наших маленьких вихованців завітали чарівні Єдиноріжки, які подарували гарний настрій та веселі ігри. Дошкільнята пригадали свої права та обов’язки, завзято танцювали та весело співали пісні, а на завершення розваги всі малюки зробили яскраві фотографії з улюбленими героями.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Нехай кожна дитина у нашій державі живе під мирним небом, буде щасливою від любові, уваги та піклування дорослих!

 

 

 

 

 

Категорія: