Тиждень безпеки дорожнього руху

 

З метою попередження та запобігання дитячому дорожньо-транспортному травматизму, зниження аварійності і збереження життя учасників освітнього процесу з 6 по 11 травня 2019 року у КЗ ЦРД «Гармонія» було проведено Тиждень безпеки дорожнього руху.

План заходів містив різноманітні форми та методи щодо засвоєння дітьми норм безпечної поведінки. Було організовано екскурсії до світлофору дітей молодшого віку та екскурсії вулицями міста дітей середніх груп. Дошкільнята з великим задоволенням малювали на асфальті дорожні знаки.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Епіцентром подій стало автомістечко «Школа світлофора», де було організовано дорожній рух з водіями та пішоходами. Захоплююча розвага «Подорож у Країну транспорту» допомогла закріпити набуті знання та відпрацювати у реальності проблемні ситуації на дорозі.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Залучення до проблеми щодо забезпечення захисту життя та здоров’я дітей в процесі дорожнього руху  не обмежується лише дошкільнятами. Методичним кабінетом розроблено пам’ятку для батьків «Безпека дорожнього руху» та дві консультації: «Використання пасків безпеки під час руху в автомобілі» та «Дисципліна дорослих на вулиці – запорука безпеки дитини», з якими можна ознайомитися на веб-сайті «Гармонії» у розділі «Для вас, батьки». http://www.garmoniya.mk.ua/taxonomy/term/10 

 

 

Категорія: